Ervaringen met BSR4ALL

Ervaringen lezen

Wat Body Stress Release betekent voor mij

Lieve Anika,

Hierbij wil Ik een brief aan je schrijven om te laten weten wat Body Stress Release betekent.

Mijn naam is Pendoma (naam gefingeerd) en ik kom uit Sierra Leone 18 jaar geleden ontvluchtte ik oorlog armoede en mishandeling. Naast ervaring die ik hierbij opliep was er nog veel meer in mijn rugzak). Met alle ellende (trauma’s) had ik elke dag spierpijnen, heftige migraines en het allerergste:ik was mezelf kwijt… Ik wist, diep van binnen dat ik een blije, lieve, sociale,’gekke” vrouw was die het fijn vond avonturen te beleven en om te genieten van uitdagingen.

Vragen als: wie ben ik, wat wil ik in het leven, waarom ben ik in deze wereld gebracht, waarom heb ik zoveel pijn en verdriet, wat zijn mijn passies? Dit waren mijn “” every day”” vragen. Ik had veel ruzie met mijn lichaam, ik was gescheiden van lichaam en ziel, zij kenden elkaar niet meer zijn botsen steeds met elkaar. Op een gegeven moment was ik moe , ik wist de weg niet meer die ik moest gaan. Ik had de controle over mezelf verloren omdat al die pijn en al dat verdriet onverdraagbaar was. De migraines en spierpijnen werden steeds heftige, motivatie, spontaniteit en planning stond niet meer in mijn woordenboek en mijn concentratie was volledig weg. Ik kon mijn gedachten niet eens meer voor een momentje vasthouden. Het leek alsof ik volledig gek werd.

Ik had in die tijd contact met een vrouw die ook vast was gelopen, dat zich uitte in veel spierpijnen en bij Anika behandeld werd met BSR. En zij raadde mij aan om deze methode ook te proberen.

Alsof BSR een “”wondermiddel “” is, merk ik na drie behandeling al dat ik opeens een ander persoon word. Mijn concentratie keert langzaam terug. Ik begin met borsten vooruit te lopen en mijn krachten en dromen keren terug. Met behulp van BSR lijkt mijn leven, lichaam, ziel en geest langzaam te hechten. Heel langzaam worden de ruzies tussen mijn lijf en ziel minder.

Ik hoop na het einde van de behandelingen terug te kunnen keren naar die blije, lieve,, spontane vrouw, mijn oude zelf, mijn zeil vol liefde. Dat ik uiteindelijk mijn te volle rugzak kan afleggen en weer het gewone simpele leven mag leven waarop ik altijd hoopte.

Dankjewel Anika

Pendoma

Zelf een ervaring indienen

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

verplicht

Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wat is de naam van je organisatie?
Wat is het adres van je website?
Geef je ervaring een titel.
Vertel over je ervaring met BSR4All?